NeoN Origins

Een nieuwe horizon: De Transformatie naar NeoN Origins

We zijn enthousiast om onze gamestudio’s transformatie te onthullen: maak kennis met NeoN Origins!

NeoN Origins, hoewel een nieuwe naam en identiteit, draait inmiddels bijna twee jaar als game development studio met een team van 25+ mensen. De visie van deze hybride leeromgeving is vanaf de eerste dag geweest om een levendige en creatieve ruimte te creëren waar studenten de kunst van gameontwikkeling kunnen verkennen en meester worden.

De naam Neon Origins is doordrenkt met betekenis en symboliseert onze toewijding aan onze studenten. ‘NeoN’ staat voor de diversiteit en dynamiek die onze studenten belichamen, elke kleur vertegenwoordigt een uniek perspectief en talent. ‘Origins’ verwijst naar ieders unieke ontstaansverhaal, het pad van groei en ontwikkeling dat zij hebben gevolgd en nog steeds volgen. Ons logo is een weerspiegeling van deze waarden. Daarnaast is het een verwijzing naar onze game as a service met als thema “saturday morning 80’s cartoons”.

We willen onze studenten/juniors, stagiairs en onze collega’s van het Mediacollege Amsterdam bedanken voor hun voortdurende steun en inzet. Zonder jullie zou NeoN Origins niet mogelijk zijn geweest.

Welkom bij NeoN Origins – waar onze studenten hun unieke verhalen tot leven brengen.