gamer-background

Het team

#TeamWork

Ons team bestaat uit jonge, getalenteerde en enthousiaste gamemakers die er elke dag samen vol voor gaan om de beste gaming-ervaring te realiseren.

Wij geloven dat de beste kwaliteit wordt bereikt door teamwork. We bieden een inspirerende, uitdagende en rijke werk-/leeromgeving, waar onze teamleden hun vaardigheden en creativiteit kunnen uitbreiden en waar ze samenwerken aan een gezamenlijk doel.

Op zoek naar professionele stagiairs voor jouw bedrijf? Binnenkort kun je op deze pagina de individuele vaardigheden zien van onze teamleden. In het overzicht is direct te zien of één van onze teamleden nog een stageperiode beschikbaar is en kun je geheel vrijblijvend contact opnemen.

Over de directors / hybride docenten:

Alex Kentie – Creative Director & hybride docent

Alex Kentie was de oprichter en creative director van Gamistry. Hij ontwikkelde en bracht meerdere mobiele games uit, waaronder Munch Time en Gold Diggers (miljoenen+ downloads). Hij heeft gewerkt aan game titels voor de PlayStation 4 en PC (Steam). Alex werkt inmiddels 20 jaar als game artist & designer en 15 jaar als docent.

Berend Weij – technical Director & hybride docent

Berend Weij was de oprichter en technical director van Mijn naam is Haas. Met zijn team werkte hij aan meerdere mobile/tablet/pc-games, waaronder de vijf CD-Roms van Mijn naam is Haas. Hij heeft verschillende game-awards gewonnen, waaronder de prestigieuze Dutch Game Award. Berend werkt inmiddels 24 jaar als game- en softwareontwikkelaar en 10+ jaar als freelance docent.

Alex en Berend zijn betrokken geweest bij de oprichting van het Nederlandse bedrijf XR-Lab, gevestigd in Hilversum. XR-Lab is een innovatielab voor AR/VR/XR. Alex en Berend hebben 2.5 jaar meegedraaid in het team en hebben samen verschillende offline en online VR/AR-projecten geproduceerd, waaronder projecten voor Calvin Klein.

shutterstock_1511229272