gamer-background

2.5d couch co-op game

#Unannounced Game

De Unannounced Game as a Service is een 2D-Metroidvania-game voor samen op de bank, in de stijl van populaire tekenfilms uit de jaren ’80.

De game wordt gelanceerd als een Game as a Service, waarbij de open wereld, inhoud en verhaallijn worden uitgebreid gedurende de levenscyclus van het spel. Maximaal 4 spelers nemen tegelijk een rol aan in de game wereld. Ze beginnen met het maken van een aangepast personage, waarbij de speler uit verschillende sjablonen kan kiezen en hun personage kan aanpassen aan herkenbare jaren ’80-stijl archetypen (G.I. Joe, Thundercats, He-Man, etc.).

Het spelen van de game wordt onderverdeeld in twee hoofddoelstellingen. Een hoofdverhaallijn die is gericht op samenwerking, maar die ook alleen kan worden gespeeld. Daarnaast zullen er meer uitdaging gebaseerde missies en ontmoetingen zijn die de uitbreiding van je personage stimuleren en bijdragen aan de wereldopbouw. De spelers zullen samen de wereld ingaan om het hoofdplot te ontrafelen, hun personages te ontwikkelen en om vaardigheden, buit en aangepaste uitrusting te verzamelen.

shutterstock_1511229272